Interdicție de intrare în Rep. Moldova pentru un artist rus care urma să cânte la concerte organizate de Ilan Șor

0
Publicat:

Artistul din Rusia, Irakli care a venit la Chișinău pentru a participa la concerte organizate de fugarul penal Ilan Șor a făcut cale întoarsă în Rusia, după ce polițiștii de frontieră i-au aplicat interdicția din motiv că nu ,,a întrunit condițiile de intrare în Republica Moldova”.

image

Solicitată de ,,Adevărul”, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), Raisa Novițchi, a menționat că interpretul din Federația Rusă s-a numărat printre 39 de persoane care au primit refuz de intrare în ultimele 24 de ore în Republica Moldova, dar nu a oferit alte detalii. 

,,În ultimele 24 de ore, la 39 de persoane s-a refuzat intrarea în tara noastră. Persoanele neautorizate la trecerea frontierei nu au întrunit condițiile de intrare în Republica Moldova”, a punctat reprezentanta IGPF.

Antonia, printre artiștii concertelor organizate de Ilan Șor

Potrivit unui anunț făcut de Marina Tauber, subalterna lui Ilan Șor, care este investigată penal în mai multe dosare penale, artistul urma să cânte alături de mai mulți artiști în cadrul unui spectacol muzical organizat în data de 23 decembrie în municipiul Orhei și altul în data de 24 decembrie în municipiul Bălți. 

Antonia Concert Orhei jpeg

La concertul din Orhei, cântărețul de origine georgiană Irakli Pirțhalava urma să urce pe scenă alături de interpreta din România, Antonia, potrivit organizatorilor.

Artistul care s-a făcut cunoscut în anii 2000 în Rusia nu a comentat interdicția impusă de autoritățile de la Chișinău.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite