Dorin Recean: Cinci deputaţi comunişti au intervenit în acţiunile procesuale şi au intimidat poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cinci deputaţi comunişti au intervenit în acţiunile procesuale, au a sunat ieri poliţiştii care efectuau percheziţiile, ca să împiedice mersul anchetei“, a declarat Dorin Recean, ministrul de Interne, în cadrul unui briefing.

Recean afirmă că percheziţiile de ieri din casa activistului comunist Mihail Amberg, au fost perfect legale. „Oamenii legii nu cunoşteau că persoana bănuită este memebru activ al PCRM“, spune oficialul.

Dorin Recean comunică faptul că pe lângă armamentul deţinut legal, au fost găsite muniţii, păstrate ilegal. „Au fost depistate gloanţe care pot pătrunde prin vesta antiglonţ, gloanţe expansive, aruncătoare de grenade cu sistem de ghidaj“, a spus ministrul.

Pe de altă parte, comuniştii se apără şi spun că Mihail Amberg este membru al Asociaţiei de tir şi are mai multe medalii la această categorie.

image

Comuniştii susţin că Mihail Amberg deţinea armele legal FOTO Facebook.com

Mark Tcaciuk consideră că se încearcă suprimarea revoluţiei de catifea a opoziţiei comuniste. „Cel mai grav este că poliţiştii vor să-l scoată basma curată pe adevăratul criminal de la Durleşti“, a menţionat şi Tcaciuk.

Domiciliul activistului PCRM Mihail Amberg a fost percheziţionat ieri de poliţie mai bine de şapte ore, în legătură cu dublul omor de la Durleşti din 1 aprilie 2011.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite