Dodon spune că deputaţii din opoziţie nu au fost prezenţi în timpul discursului său de la APCE: „S-au dus la shopping”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

După ce a fost acuzat de către deputatul PAS Mihai Popşoi că a mers la Strasbourg la sesiunea APCE într-o „vizită turistică” şi a irosit bani publici, Igor Dodon a afirmat că deputaţii din opoziţie nici măcar nu ar fi fost prezenţi în sală în timpul discursului său şi că aceştia ar fi fost plecaţi „la shopping”.

„Deputaţii din opoziţie, foştii noştri parteneri de coaliţie, care tot mai des merg prin deplasări, inclusiv la Strasbourg în calitate de reprezentant al Moldovei în APCE, nici nu au stat în sală pe parcursul întregii prestări a preşedintelui Republicii Moldova. Nu ştiu, s-au dus la shopping undeva. Am înţeles că ei vin, se înregistrează şi se duc nu ştiu pe unde. Dacă sunt obişnuiţi unii să meargă în turism în diferite capitale, lucrul ăsta nu este propriu instituţiei prezidenţiale. În acea zi am avut nouă întâlniri bilaterale”, a declarat Igor Dodon la emisiunea „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Amintim că vicepreşedintele Parlamentului, deputatul PAS Mihai Popşoi, a afirmat că vizita preşedintelui lui Igor Dodon la Strasbourg, unde a participat la sesiunea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), a fost o irosire a banilor publici, din cauză că „rezultatele vizitei sunt nu doar incerte, sunt inexistente. A fost o vizită turistică, dar cu cheltuieli foarte mari”.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite