DIVIZIA NAȚIONALĂ Liderele pierd puncte prețioase. Sheriff rămâne lideră în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi s-au disputat partidele etapei a VIII-a din cadrul campionatului de fotbal al Republicii Moldova, Divizia Națională. Derby-ul s-a disputat la Tiraspol, unde Sheriff a găzduit pe Dacia Chișinău.

Sete de goluri în meciurile cu participarea principalelor favorite la titlu. În partida principală a etapei, pe stadionul Sheriff, formația cu același nume a jucat cu ultima campioană a țării, Dacia Chișinău. După o ușoară dominare a „lupilor galbeni" în primul sfert de oră, tiraspolenii reușesc să echilibreze cursul meciului, însă, în pofida câtorva ocazii, prima repriză se încheie cu scor „alb". În mitanul secund desenul tactic al partidei nu a suferit modificări și, la final, centralul Victor Gheciu a stabilit scorul final de 0-0.

Cu o oră mai târziu, pe stadionul din strada Butucului, Zimbru s-a confruntat cu formația CSCA-Rapid Ghidighici. Remiza de la Tiraspol oferea șanse bune „galben-verzilor" de a reduce din decalajul de puncte față de liderele Sheriff și Dacia, însă jucătorii lui Serghei Stroienco au obținut doar un egal - 0-0, și se află în continuare pe locul cinci în clasament.

Un meci mare a reușit și Milsami-Ursidos Orhei, grupare antrenată de românul Gabi Stan. „Vulturii" au jucat în deplasare cu Olimpia Bălți și au obținut un rezultat excelent. Golul jucătorului din România, Marius Roman din minutul 13, s-a dovedit a fi singurul din acest meci, și astfel Milsami a obținut o victorie la limită care-i menține pe locul patru.

În alte partide ale etapei au fost consemnate următoarele rezultate: FC Costuleni - FC Tiraspol 0-4 (marcatori Alexandru Grosu,25, Roland Bilala, 44 și 89, Cristian Daminuță, 67), Sfântul Gheorghe Suruceni - Nistru Otaci 2-2 (Eduard Grosu, 21, Eric Sackey, 49/ Alexandru Tcaciuc, 8, din penalty, Claudiu Vâlcu, 23), Iskra-Stal Râbnița - Aacademia UTM Chișinău 1-1 (Constantin Iavorschi, 86/Dan Pâslă, 89).

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite