Din luna septembrie Unica.md vine cu noi surprize (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revistă online pentru femeile din Republica Moldova
Revistă online pentru femeile din Republica Moldova

Începând cu acest sezon unica.md vă invită să vedeţi noul format al celei maiîn vogă reviste online pentru femei din Republica Moldova. Paginile unice, vă vor delecta ochii cu cele mai frumoase surprize şi concursuri.

În septembrie unica.md, o prezintă pe Angela Orescu, „Vedeta Unica" care vine să vă convingă, că viaţa e aşa cum v-o doriţi să fie! Femeile care iubesc pictura, nu trebuie să rateze interviul cu Cezara Kolesnik , basarabeanca care a cucerit Europa cu talentul său.

Tot aici, Mihai Mărgineanu vă spune cât de mult îşi iubeşte nevasta şi care este cel mai mare defect al său. Începând cu acestă lună, Unica vă suprinde cu noul proiect: „Un nou început cu Unica" . În cadrul căruia timp de o lună, toate femeile pot tinde la o schimbare radicală în viaţa lor. Participând şi ţinând cont de regulile concursului, oricare din voi poate fi următoarea eroină a proiectului.

Săptămânal, Galina Tomaş vă invită la discuţii sincere despre tot ce vă preocupă. Împreună cu ea şi cu cei mai buni specialişti din Moldova puteţi găsi răspuns la toate întrebările şi incertitudinile voastre. Dacă marele eveniment a trecut, şi voi aţi fost cele mai frumoase mirese, unica.md vă îndeamnă să participaţi la concursul „Mireasa Lunii" şi să intraţi în lupta pentru inelul cu diamant. Iar pentru a arătă lumii întregi că aveţi cel mai frumos şi ingenios copil, aveţi ocazia să participaţi la concursul "Baby Star" , iar noi vă vom premia pe măsură. Unica.md - informează-te, câştigă premii şi fii UNICĂ!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite