DEZBATERE Alegeri Republica Moldova - turul doi. Maia Sandu, către Igor Dodon: Pentru ce merite aţi zburat cu avionul lui Plahotniuc? VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul comun al PLDM, PPDA şi PAS la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a acuzat pe contracandidatul său în turul doi de scrutin, Igor Dodon, de faptul că ar fi zburat de câteva ori în deplasări cu avionul privat al lui Vlad Plahotniuc.

În cadrul dezbaterii electorale de la ProTV Chişinău, ambii candidaţi s-au acuzat reciproc pe diferite chestiuni.

Subiectul Plahotniuc nu a putut fi evitat nici de această dată. Maia Sandu l-a întrebat la un moment dat pe socialist de câte ori a zburat cu avionul privat al lui Vlad Plahotniuc.

În replică, Dodon a spus că a zburat doar o dată cu un avion privat, fără a menţiona dacă era a lui Plahotniuc s-au nu, afirmând că pentru acel zbor au plătit prietenii lui pe care i-a vizitat.

Totodată, preşedintele PSRM a învinuit-o pe Sandu că ar fi zburat cu avionul lui Plahotniuc.

„Doamna Maia Sandu a zburat împreună cu Filat la Doha, după care la Bruxelles. Nu a fost achitat de guvern niciun bănuţ. Maia Sandu s-a urcat într-un avion care a fost achitat privat, cash, din banii furaţi de la Banca de Economii, circa 60 mii euro”, a subliniat Dodon.

La rândul ei preşedintele PAS a negat această informaţie catalogând-o drept fals.

„Eu am fost la Doha în delegaţie guvernamentală şi am discutat cu ministrul învăţământului de acolo”, a adăugat Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite