Debut cu stângul pentru noul antrenor al Sheriff-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii FC Sheriff (în negru) au pierdut din elanul meciurilor anterioare. FOTO www.fc-sheriff.com
Jucătorii FC Sheriff (în negru) au pierdut din elanul meciurilor anterioare. FOTO www.fc-sheriff.com

Sheriff Tiraspol a pierdut surprinzător în faţa echipei FC Tiraspol, scor 1-2, în etapa a 25-a din Divizia Naţională. Aceasta este a doua înfrângere a liderului clasamentului în actualul sezon şi prima de când a plecat românul Mihai Stoichiţă, iar managementul grupării a fost preluat de tehnicianul Vitalie Raşchevici.

Scorul a fost deschis de jucătorii lui FC Tiraspol în minutul 22. Alexandru Popovici a reuşit un lob elegant peste portarul advers Dumitru Stăjilă, care a ieşit neinspirat dintre buturi.

În minutul 59 antrenorul gazdelor Vlad Goian a făcut o schimbare, care avea să fie decisivă, Anatol Cheptine a intrat în locul lui Vasile Soltan.

După câteva ocazii la poarta adversă, fotbaliştii lui Sheriff au reuşit egalarea pe final de meci. Şutul lui Marjanovic a lovit bara şi a ricoşat la Alexandr Peşic, care a înscris simplu din şase metri. 

Arbitrul a adăugat trei minute, timp suficient pentru un gol decisiv. Acesta a fost reuşit de jucătorii lui FC Tiraspol. În al treilea minut de prelungire, Anatol Cheptine a primit mingea la 25 metri de poartă, a intrat în careu şi a l-a învins pe Stăjilă, fază după care arbitrul a pus punct meciului.

Antrenorul lui FC Tiraspol, Vlad Goian, şi-a lăudat discipolii pentru curajul din finalul partidei. „Pe de o parte, o remiză în acest meci ar fi un rezultat pozitiv pentru noi. Am riscat, însă, am creat două ocazii la poarta adversă în ultimele minute, fapt pentru care am fost răsplătiţi”, a afirmat Goian la conferinţa de presă de după meci.

„Am jucat mai bine, dar din toate ocaziile pe care le-am avut am reuşit să frutificăm doar una. Dacă egalam mai devreme, partida ar avea o altă întorsătură”, a declarat tehnicianul echipei Sheriff Tiraspol, Vitalie Raşchevici.

Într-o altă partidă a etapei, Zimbru Chişinău a învins la limită gruparea FC Academia, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de mijlocaşul Alexandru Antoniuc.

În clasamentul Diviziei Naţionale conduce Sheriff, cu 61 de puncte, urmat de Dacia Chişinău (52) şi FC Tiraspol (47).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite