COVID-19 în R. Moldova. Şapte pacienţi infectaţi, în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă” sunt internate 43 de persoane confirmate cu COVID-19, iar şapte dintre acestea sunt în stare gravă. Alte 32 de persoane sunt în stare medie, iar patru – în stare satisfăcătoare. Informaţiile au fost prezentate vineri dimineaţa, 20 martie, de către ministra sănătăţii, muncii şi protecţiei sociale, Viorica Dumbrăveanu, transmite IPN.

Starea celor doi copii cu coronavirus, internaţi la Spitalul clinic municipal de boli contagioase pentru copii, este de gravitate medie, iar a persoanei internate la spitalul Clinic Republican „Timofei Moşneaga” este satisfăcătoare.

Zece persoane cu COVID-19, aduse la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, sunt în stare medie.

În total, în Republica Moldova  au fost confirmate 49 de cazuri de COVID-19, dintre care 28 sunt de import (persoanele s-au întors din Italia, Marea Britanie, Franţa, Cehia, Elveţia şi Ucraina). 21 de cazuri sunt cu transmitere locală: Chişinău, Soroca şi Hânceşti.

https://www.ipn.md/ro/sapte-pacienti-infectati-cu-covid-19-in-stare-grava-7967_1072325.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite