Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi la sărbătoarea copilăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

În contextul marcării Zilei Internaţionale a Copilului, Ministerul Educaţiei organizează joi, 1 iunie, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” un „Orăşel al Copiilor” şi un „Parc al Distracţiei”, unde sunt aşteptaţi toţi copii şi părinţii pentru a sărbători copilăria, transmite IPN.

În intervalul 10.00 - 14.00, vor fi organizate concerte cu participarea colectivelor artistice de la Centrul Republican pentru Copii şi Tineret „Artico”, ansamblurilor de dans de la diverse instituţii de învăţământ şi centre de creaţie din capitală.

De asemenea, vor fi organizate târguri, un flash-mob, vor fi prezentate desene animate, demonstraţii de arte marţiale, master-class-uri pe diverse teme, jocuri LEGO, expoziţii etc. Copiii vor avea posibilitatea să participe la concursul de şah, dar şi la show-uri cu clovni.

În aceeaşi zi, Ministerul Afacerilor Interne organizează în Piaţa Marii Adunări Naţionale evenimentul „MAI aproape de Copii”. Sărbătoarea va începe la ora 17.00 şi va include mai multe surprize muzicale, expoziţii de maşini retro şi motociclete, clovni, show cavaleristic, cascadori, balon cu aer cald, prezentări cu câinii poliţişti, laser show cu roboţi şi nu în ultimul rând, multă îngheţată pentru copii.

Şi Centrul de Cultură şi Istorie Militară organizează începând cu ora 11.00, un spectacol artistic cu genericul „Copiii – bucurie şi mândrie”. Programul va include un concert, dansuri şi concursuri de pictură. Totodată, copiii vor participa la jocuri distractive şi vor primi în dar dulciuri.

Ziua de 1 iunie este zi de odihnă pentru bugetarii din Republica Moldova, cu recuperare în ziua de sâmbătă, 24 iunie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite