Compania germană Lidl România recrutează absolvenţi de facultate din Republica Moldova

0
0
Lidl are în România peste 170 de magazine. Foto Adevărul
Lidl are în România peste 170 de magazine. Foto Adevărul

Tinerii admişi în cadrul programului Management Trainee trebuie să fie absolvenţi din promoţiile 2013 şi 2014. Cei selectaţi îşi vor desfăşura activitatea în România. Într-un răspuns pentru „Adevărul“ Moldova, retailerul german Lidl spune că nu intenţionează, deocamdată, să se extindă în Republica Moldova.

Absolvenţii de studii superioare (2013-2014) din România şi Republica Moldova îşi pot depune candidatura pe site-ul oficial www.lidl.ro/cariere până la sfârşitul verii. În iulie si august are loc procesul de preselecţie, iar în septembrie se va desfăşura un Assessment Center, se spune într-un comunicat al companiei. Paralel, o echipă de la Lidl România se va afla pe 29 iulie la Chişinău, la Hotelul Leogrand, pentru a prezenta programul.

Tinerii care vor obţine rezultate bune la etapa de preselecţie, vor intra în programul ce va începe la 1 octombrie şi care va dura un an. Costurile aferente obţinerii permisului de muncă pentru teritoriul României, în cazul în care acest document este necesar, vor fi suportate de către Lidl România.

„Prin intermediul programului Management Trainee, dorim să oferim absolvenţilor şansa dezvoltării unei cariere în cadrul Lidl România. În acest moment, compania noastră nu intenţionează să se extindă în Republica Moldova, recrutările fiind realizate exclusiv pentru Lidl România“, a declarat, pentru „Adevărul“ Moldova, Raluca Tighiliu, de la departamentul PR.

Compania Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de ţări europene. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se număra printre primii zece comercianţi de produse alimentare la nivel mondial. În România Lidl este prezentă din 2005 prin divizia Kaufland. Astăzi are peste 170 de magazine.
 

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite