Cele mai bune restaurante din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevărul Moldova vă prezintă o listă cu cele mai bune restaurante din Chişinău
Adevărul Moldova vă prezintă o listă cu cele mai bune restaurante din Chişinău

Mâncare tradiţională, italiană, grecească, rusească sau orientală. De toate pot fi găsite în restaurantele din Chişinău. Din lista - neoficială - a celor mai bune restaurante din Chişinău fac parte localuri pentru toate buzunarele.

Cele mai multe restaurante se află în sectorul Centru al capitalei, urmat de Botanica, Râşcani şi Buiucani.

Cele mai bune restaurante din Chişinău: atmosferă liniştită

Restaurantul MozzArt se află pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni 41. Este deschis în fiecare zi în intervalul 8:30-23:00. Muzia este variată, iar mâncarea - de tip european. Preţurile sunt de 4 stele.

El Paso poate fi vizitat pentru mâncare mexicană. Pe fundal răsună muzică latino, iar preţurile sunt de 4 stele. Restaurantul este deschis de luni până duminică în intervalul 12:00-23:00. Acesta se află pe strada Armenească 10 şi dispune şi de o mică terasă.

La restaurantul Flirt este o atmosferă calmă. Este deschis zilnic, între 10:00-23:00, are rpeţuri europene, iar mâncarea este de tip european. Localul se află pe strada Vasile Alecsandri 111.

Cele mai bune restaurante din Chişinău: mâncare orientală sau multă bere

Pentru mâncare chinezească sau japoneză, puteţi vizita Asian House. Restaurantul se află pe strada Miron Costin 13/7. Programul de lucru începe la ora 11:00 şi se termină la miezul nopţii de luni până vineri sau la ora 1:00 în zilele de sâmbătă şi duminică. Muzica este variată, iar preţurile - de 3 stele.

Beer House. Pe bd. Negruzzi 6/2 se află acest local cu specific german. Aici poate fi consumată bere bună. Restaurantul se deschide la ora 11 dimineaţa şi se închide la 11 seara.

Eli-Pili este localul care adună zilnic mulţi tineri. Mâncarea este europeană, iar muzica, în principal, este retro. Preţurile sunt de 3 stele. Localul se află pe strada Bucureşti 68.

Cele mai bune restaurante din Chişinău: Stil nemţesc şi stil tradiţional

Administraţia Mami Co a amenajat localul în stil nemţesc. Localul se află, oficial, pe strada Ştefan cel Mare 68, dar poate fi găsit uşor la intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi str. Veronica Micle. Restaurantul se deschide la ora 10 dimineaţa în zilele de luni-vineri, iar în weekend – la 11:00. Ziua de lucru se încheie la ora 23:00. Mâncarea este europeană, la preţuri de 3 stele.

Restaurantul Sălcioara oferă o atmosferă tradiţională moldovenească. Şi mâncarea pe care o pregătesc bucătarii este, în special, tradiţională. Preţurile sunt de 4 stele. Localul se află pe strada Alexandr Puşkin 39.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite