Cele 10 restaurante şi crame din Republica Moldova unde se vor întruni serviciile secrete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna iulie Serviciul de Informaţii şi Securitate (SIS) a semnat zece contracte de achiziţii a serviciilor de deservire a delegaţiilor cu restaurante, hotele şi crame celebre.

SIS-ul, care are drept misiune de bază protejarea eficientă a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţeanului, societăţii şi statului împotriva riscurilor şi ameninţărilor la adresa securităţii de stat, a contractat în luna iulie serviciile a zece localuri din Republica Moldova.

Din informaţiile publice se menţionează doar că acestea vor fi servicii de deservire a delegaţiilor, dar nu este specificat de unde vin delegaţiile şi ce reuniune importantă va avea loc la Chişinău, încât să fie încheiate contracte cu zece localuri de lux în valoare totală de 165.000 de lei.

Prima în listă este compania Trabo-Plus, care deţine reţelele Andy'S Pizza şi La plăcinte.

Urmează celebrul restaurant Popasul Dacilor, care se laudă cu bucate precum raţă umplută cu sarmale, ciorbă cu costiţe şi tochitură moldovenească. Nu râmâne în urmă Vatra Neamului din centrul Capitalei, care se laudă cu bucate şi băuturi domneşti.

image

Cramele din Cricova sunt celebre în întreaga lume

Urmează restaurantul-muzeu Roata Vremii şi celebrele crame de la Cricova.

image

Astfel arată beciul de la Roata Vremii FOTO kudika.ro

În listă figurează şi restaurantul Acasă la Mama, renumit prin zeama moldovenescă "care se găteşte exclusiv din găina de casă servită cu turtă şi ardei iute". 

image

Restaurantul Acasă la mama se laudă cu zeama de găină de casă FOTO wikimapia.org

SIS-ul a contractat serviciile şi a unui restaurant cu specific găgăuz şi bulgăresc, care are în ofertă berbecuţ la proţap şi plăcintele gozleme. Nu au fost ocolite nici cramele Chateau Vartely şi Mileştii Mici, dar şi restaurantu La taifas.

Anterior SIS a semnate contracte de achiziţii publice pentru uniforme noi în valoare de peste 650.000 de lei şi servicii de reparaţie a sediilor în valoare de circa 10 milioane de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite