Cebotari, sceptic cu privire la rezultatele obţinute de Dodon la Moscova: Niciodată nimeni nu a beneficiat de acele soluţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari nu s-a arătat impresionat de faptul că în noua sa vizită la Moscova, Igor Dodon a reuşit să soluţioneze problema privind exporturile produselor moldoveneşti în Federaţia Rusă, fără implicarea Guvernului pe acest caz.

„Domnul Dodon a fost de foarte multe ori la Moscova în acest an, şi anul trecut, şi mai anul trecut, şi de fiecare dată a venit cu foarte multe probleme rezolvate. Dar de fiecare dată problemele se repetă şi de fiecare dată a trebuit să fie din nou rezolvate şi niciodată nu am văzut nicio soluţie şi niciodată nimeni nu a beneficiat de acele soluţii”, a declarat Vladimir Cebotari vineri, 1 februarie, într-o conferinţă de presă.

În acest sens, democratul a precizat că nu a văzut nici hotărârea Guvernului de la Moscova privind interzicerea tranzitului prin Ucraina a produselor moldoveneşti şi nici vreun document oficial în urma înţelegerilor între Dodon şi Putin, care ar prevedea expres că produsele moldoveneşti sunt acceptate în Rusia dacă tranzitează Ucraina.

Igor Dodon a anunţat miercuri, 30 ianuarie, că s-a înţeles cu omologul său rus, Vladimir Putin, pe problema exportului produselor moldoveneşti, după ce Moscova a luat decizia de a interzice importul în Federaţia Rusă a produselor care tranzitează Ucraina.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite