Ce caută în Republica Moldova compania implicată în construcţia bazei militare de la Deveselu din programul „Scut Antirachetă” dezvoltat de SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum funcţionează scutul antirachetă
Cum funcţionează scutul antirachetă

"Deveselu Construction Consortium" (DCC), un grup de 45 de companii română-americane examinează posibilitatea realizării unor proiecte investiţionale în Republica Moldova.

Deveselu Construction Consortium (DCC), companie ce a fost selectată anul trecut pentru construirea bazei militare de la Deveselu, care face parte din programul "Scut Antirachetă" dezvoltat de Guvernul şi Armata SUA are intenţii serioase de a intra pe piaţa moldovenească. 

Preşedintele consorţiului, Sergiu Machidon, aflat în vizită la Chişinău a anunţat că firmele române şi americane din cadrul grupului sunt interesate să se dezvolte şi în Republica Moldova în special în domeniul IT şi ICT & Security.

Totodată grupul condus de Machidon este şi organizatorul unei misiuni de afaceri venite pentru câteva zile în Republica Moldova la care mai fac parte şi alte circa 10 companii americane, prin intermediul unor reprezentanţi din România.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite