Cazul tânărului împuşcat la Străşeni: Un suspect reţinut, iar altul dat în căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interzis

A fost reţinut un suspect în cazul tânărului împuşcat şi îngropat într-o pădure la Zubreşti, raionul Străşeni. Un alt suspect a fost dat în urmărire internaţională. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Diana Fetco.

Tânărul dat în urmărire internaţională este fiul fostului poliţist Ion Stratulat, împuşcat în 2011, nepotul generalului Nicolae Alexei.

Victima, un tânăr de 29 de ani, a fost găsit împuşcat miercuri seara, fiind căutat de mama lui care l-a dat dispărut în după amiaza zilei de marţi. Conform cercetărilor preliminare, decesul a survenit în urma a trei împuşcături în regiunea coastelor.

Presa a scris că victima şi presupusul asasin ar fi participat zilele trecute la o petrecere într-o casă aflat într-o pădure din Zubreşti. Locuinţa ar aparţine familiei lui Ion Stratulat. La acea petrecere, care ar fi durat câteva zile, au fost mai mulţi tineri. Printre petrecăreţi era şi tânărul de 29 de ani, fiul unui lider agricol din raionul Rezina, care a rămas la urmă împreună cu fiul fostului poliţist Ion Stratulat şi alte două tinere. Tânărul de 29 de ani ar fi fost împuşcat din propria armă. Maşina victimei, dar şi pistolul au fost depistate în apropierea casei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite