Caravana „Adevărul“ ajunge la Cahul

0
0
Cititorii pot cumpăra cărţile preferate de la librăria ambulantă „Adevărul“
Cititorii pot cumpăra cărţile preferate de la librăria ambulantă „Adevărul“

Începând cu 31 mai și până pe 3 iunie, iubitorii de carte din Cahul, care nu au reșit să-și cumpere toate volumele „Adevărul“ pot să-și completeze bibliotecile.

„Librăria ambulantă" se va afla pe bulevardul Victoria, colț cu strada Fiodor Silviorstov, lângă Piața Horilor. Astfel, doritorii vor putea procura volume din colecţiile 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă, Miturile şi Legendele Lumii, Pictori de Geniu, Marile Muzee ale Lumii, National Geographic, Aventura, Delicii în bucătărie, Jules Verne. DVD-urile cu desenele animate Tom and Jerry se vor vinde cu o reducere de 40%. De asemenea, caravana va aduce şi cunoscutele titluri „Sfârşitul Ceauşeştilor“, „Crimele Revoluţiei", „Teroriştii printre noi“, „La vânătoare cu Ceauşescu“.

Cărţile vor putea fi cumpărate la un preţ accesibil, cel cu care au fost lansate pe piaţa din Republica Moldova. În acest fel, „Adevărul" şi-a propus să ajungă la cei care nu au acces la colecţiile noastre s-au au pierdut anumite volume din aceste serii.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite