Bugetul Curţii Constituţionale, cu 69% mai mare în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentul a votat proiectul de hotărâre pentru aprobarea bugetului Curţii Constituţionale pe anul 2014 în sumă de 18,5 milioane de lei, cu o majorare de 69,1% la sută faţă de proiectul pentru anul 2013.

Mijloacele planificate vor fi direcţionale pentru cheltuieli de personal în valoare de 6,6 milioane de lei, pentru investiţii capitale, inclusiv finalizarea lucrărilor de reconstrucţie a blocului „B” în valoarea de 8 milioane de lei şi alte cheltuieli în valoare de 4,8 milioane de lei.

Au fost alocaţi bani pentru acţiuni externe ale Curţii Constituţionale, prilejuite în mare parte de celebrarea celei de-a 20-a aniversări a Constituţiei Republicii Moldova şi de participarea în cadrul forumurilor mondiale şi europene ale căror membru este CC. Cu prilejul aniversării a 20-a Constituţiei Republicii Moldova se preconizează organizarea, în comun cu Parlamentul Republicii Moldova, a conferinţei internaţionale jubiliare. Cheltuielile inerente găzduirii acestui eveniment sunt reflectate în cheltuielile suplimentare planificate, la diverse compartimente.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite