Avocatul Ion Dron cere demisia Nataliei Gavriliţa, după ce premierul a spus că îi va întâmpina pe români „cu un pahar de vin şi un zâmbet” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalia Gavriliţa
Natalia Gavriliţa

Liderul PONA, avocatul Ion Dron, îi cere preşedintelui Maia Sandu să o demită din funcţie pe prim-ministra Natalia Gavriliţa pentru declaraţia: „după ce trece pandemia, vreau să invit românii să vină să descopere Republica Moldova. Îi vom întâmpina cu un pahar de vin şi un zâmbet”.

Ion Dron consideră că această afirmaţie este una „stupidă”, iar premierul trebuie să plece din funcţie pentru că ar fi jignit cetăţenii români. 

„Este o premieră când românii de peste Prut sunt luaţi la mişto cu această declaraţie. Sunt luaţi la mişto de către un Guvern proeuropean, lucru care nu s-a mai întâmplat aici la Chişinău. (...) Nu este acceptabil să jigneşti un popor şi să continui să fii în funcţie”, a spus Ion Dron într-o conferinţă de presă.

Ion Dron i-a cerut atât Maiei Sandu, cât şi Nataliei Gavriliţă să prezinte scuze publice poporului român pentru afirmaţiile respective.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite