Avionul Air Moldova care trebuia să decoleze de la 7.15 spre Moscova are o întârziere de peste patru ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeronava Air Moldova va decola la ora 11.30 spre Moscova Foto: Adevărul
Aeronava Air Moldova va decola la ora 11.30 spre Moscova Foto: Adevărul

Aeronava Air Moldova care era programată să decoleze spre Moscova la ora 7.15 este oprită la sol, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, din cauza unor defecţiuni tehnice. Zborul a fost reprogramat pentru ora 11.30.

O aeronavă Airbus A320-211 cu 160 de pasageri la bord este staţionată de aproape trei ore pe Aeroportul Internaţional Chişinău, din pricina unei defecţiuni tehnice.

Avionul Air Moldova trebuia să decoleze de la ora 07.15 cu destinaţia Moscova, însă, potrivit unor surse de pe aeroport, au fost depistate nişte probleme la un motor, ceea ce a cauzat această întârziere.

„Situaţia este sub control. Cei 160 de pasageri de la bordul avionului au primit mâncare rece şi se află în aeroport. Urmează să fie reîmbarcaţi şi să decoleze spre Moscova la ora 11.30“, a spus ofiţerul de presă al Air Moldova, Mihaela Camerzan. 

Dacă nu vor apărea alte modificări asupra programului de zbor, avionul va ateriza pe aeroportul Domodedovo din Moscova în jurul orei 13.20. Vom reveni cu noi informaţii referitoare la acest incident.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite