Autorităţile dau asigurări că situaţia la frontiera moldo-ucraineană este liniştită, iar toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.md
FOTO gov.md

Vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a întreprins o vizită inopinată joi, 29 noiembrie, la punctul de trecere a frontierei de stat „Tudora-Starokazacie”. Aceasta a fost efectuată în contextul adoptării Legii marţiale de către autorităţile din Ucraina şi desemnării vicepremierului pentru Reintegrare în calitate de responsabil de activitatea grupului de lucru intersectorial pentru monitorizarea situaţiei.

În urma vizitei, s-a constatat că situaţia la frontiera de stat moldo-ucraineană este liniştită, iar toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal. De asemenea, nu au fost înregistrate cazuri de limitare a liberei circulaţii a cetăţenilor.

Călătorii sunt îndemnaţi să posede toate actele necesare pentru trecerea frontierei de stat şi să prezinte, în caz de necesitate, informaţii privind destinaţia în care se deplasează sau scopul tranzitării statului vecin.

Pentru informaţii suplimentare cetăţenii pot apela la numărul 022 259 717.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite