Asistenții sociali au fost mobilizați de ministrul Muncii, pe fondul temperaturilor mici din ultima perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorilor sociali li s-a recomandat să meargă pe la oamenii în etate, bolnavi, cei cu dizabilităţi şi la bătrânii singuri pentru a-i ajuta să supravieţuiască temperaturilor scăzute.

Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei le-a solicitat astăzi asistenților sociali să lucreze în regim de alertă, în contextul temperaturilor extrem de scăzute care vor fi înregistrate în Republica Moldova, relevă Info-Prim Neo.

„Suntem avertizaţi de serviciile meteorologice că temperaturile pe parcursul câtorva zile vor fi extrem de scăzute, până la -27 de grade, şi ne dorim ca eforturile noastre comune în toate satele din Republica Moldova să diminueze circumstanţele care pot duce la diferite situaţii", a menţionat ministrul pentru sursa citată.

Totodată, șefa de la Ministerul Muncii a mai tras un semnal de alarmă și către administrațiile locale, în vederea achiziționării de lemne din fondurile de rezervă pentru oamenii care nu se pot încălzi în intervalul de timp afectat de ger.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite