Activitatea Aeroportului Chişinău, perturbată din nou de o alertă cu bombă falsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroport Chisinau

Activitatea Aeroportului Internaţional Chişinău a fost perturbată din nou din cauza unei alerte cu bombă anunţate în jurul orei 02.00 printr-un mail trimis poliţiştilor de frontieră. Procedurile au fost reluate în regim normal aproape de ora 05.00, transmite IPN.

Poliţia de Frontieră precizează că prin mail s-a anunţat că Aeroportul este minat. Imediat, angajaţii subdiviziunilor specializate alE Ministerului Afacerilor Interne au desfăşurat un şir de măsuri pe linia de sporire a securităţii din Aeroportul Internaţional Chişinău.

Călătorii şi personalul Aeroportului au fost evacuaţi în zone sigure, până la finalizarea verificărilor. Autorităţile atenţionează în privinţa eventualelor modificări în graficul zborurilor, pe motiv că procedura de înregistrare a pasagerilor a fost oprită temporar.

Aeroportul Internaţional Chişinău a fost ţinta alertelor cu bombă false şi săptămâna trecută pe parcursul mai multor zile.

Potrivit legii, comunicarea mincinoasă cu bună ştiinţă despre actul de terorism se pedepseşte cu amendă până la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare până la 2 ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite