420 de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate la vama Sculeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre țigările netimbrate se aflau și cele marca Plugarul
Printre țigările netimbrate se aflau și cele marca Plugarul

Țigările au fost confiscate de la patru contrabandiști care au încercat să forțeze punctul vamal spre România cu țigările timbrate în Moldova. Cuantumul total al amenzilor date se ridică la 25.000 de lei.

Peste 420 de pachete cu țigări au fost descoperite de polițiștii de frontieră la punctul de trecere de la Sculeni, pe parcuruls weekendului trecut. Sâmbătă dimineața, oamenii legii au descoperit în caroseria unei mașini Citroen Xantia 4.800 de țigări nedeclarate la vamă. Șoferul mașinii, în vârstă de 61 de ani s-a ales cu țigările și mașina confiscate, plus o amendă de 10.000 de lei.

La câteva ore după incident, o femeie a fost reținută la același punct vamal, cu 360 de țigări de contrabandă lipite pe corp. Pentru fapta ei, femeia cu cetățenie română și moldovenească a fost amendată cu 5.000 de lei.

Ieri, alți doi moldoveni a încercat să forțeze același punct de trecere a frontierei, cu 1.500 de țigări. Și în cazul lor, polițiștii de frontieră au confiscat marfa de contrabandă și i-au sancționat cu 10.000 de lei.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite