Spectacolul de lumini şi sunet de la trecerea dintre ani din Dubai a intrat în Cartea Recordurilor VIDEO

0
0

Dubai a sărbătorit trecerea în Noul an cu un spectacol impresionant de lumini şi sunet, care a iluminat duminică la miezul nopţii Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume. Spectacolul a fost atât de impresionant încât a intrat în Cartea Recordurilor Guiness.

Dacă în anii precedenţi, Dubaiul a organizat focuri de artificii spectaculoase pentru a sărbători trecerea în noul an, de această dată, autorităţile au organizat un spectacol cu ​​laser care au luminat cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa.

După o numărătoare inversă, turnul de 828 de metri a fost iluminat de lasere în culorile Emiratelor Arabe Unite (verde, alb, negru şi roşu), cu un portret al fondatorului EAU, şeikul Zayed Al Nahyan bin Sultan şi inscripţia "2018". Proiecţiile cu laser au fost însoţite de muzică.
Acest spectacol va intra în Cartea Recordurilor ca fiind "cel mai mare spectacol laser şi audio proiectată pe o singură clădire".

Recordul anterior a fost înregistrat în Hong Kong în 2013, când suprafaţa proiecţiei laser a fost de peste 46.000 de metri pătraţi. Spectacolul din Dubai a bătut recordul precedent dimensiunea proiecţiei depăşind 109.000 de metri pătraţi.
 

Mai multe - În lume

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite