Premierul australian, Anthony Albanese, s-a logodit de Ziua Îndrăgostiților. Cum a cerut-o în căsătorie pe iubita sa FOTO

0
Publicat:

Premierul australian, Anthony Albanese, și-a anunțat logodna cu aleasa inimii sale, Jodie Haydon, chiar de Valentine's Day. Cei doi au o relație de patru ani.

Premierul australian, Anthony Albanese FOTO EPA-EFE
Premierul australian, Anthony Albanese FOTO EPA-EFE

Cererea în căsătorie a avut loc la Lodge - reședința oficială a premierului din Canberra - de Ziua Îndrăgostiților, cu un inel special conceput de el, potrivit BBC News.

Anthony Albanese, în vârstă de 60 de ani, și doamna Haydon, în vârstă de 45 de ani, s-au întâlnit la o cină de afaceri, în Melbourne în 2020. Este primul lider australian care s-a logodit în timpul mandatului.

Oficialul a împărtășit știrea pe rețelele de socializare cu un selfie, a cărui descriere este: „Ea a spus da”.

„Suntem încântați să împărtășim această știre și așteptăm cu nerăbdare să ne petrecem restul vieții împreună. Suntem atât de norocoși că ne-am găsit”, au spus ulterior cei doi, într-o declarație comună.

Colegii din tot parlamentul, liderul Noua Zeelandă, Christopher Luxon, precum și bucătarul TV Nigella Lawson se numără printre cei care au transmis felicitări cuplului.

„Dragostea este un lucru frumos. Sunt atât de fericită pentru amândoi!”, a scris ministrul de Externe, Penny Wong.

Relația lui Anthony Albanese cu Jodie Haydon

Albanese are un fiu, Nathan Albanese, în vârstă de 23 de ani, cu fostul vicepremier al statului New South Wales, Carmel Tebbutt, de care s-a separat în 2019, după 19 ani de căsătorie.

Liderul Partidului Laburist a detaliat, anterior, cum el și Jodie Haydon - care a lucrat în industria serviciilor financiare - s-au întâlnit și au început să formeze un cuplu, un an mai târziu, inclusiv datorită dragostei împărtășite față de echipa lor din National Rugby League.

În timpul unei prelegeri din 2020, când a întrebat publicul dacă erau fani South Sydney Rabbitohs în sală, doamna Haydon a strigat: „Sus the Rabbitohs”.

Cei doi au păstrat discreția în primele zile ale relației lor, înainte Jodie Haydon să i se alăture lui Albanese în campania electorală în 2022 și, de atunci, în călătoriile sale internaționale ca prim-ministru.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite