Pariul care i-a fost fatal unui turist în Jamaica: „Se sufoca, scotea un gâlgâit”. Câte cocktail-uri a băut

0
Publicat:

Un turist britanic a murit fulgerător în timp ce se afla în vacanță, în Jamaica. Cel mai probabil, decesul a fost indus de alcool, după ce a luat parte la o provocare venită din partea unor turiste, la bar.

Un turist a murit în timp ce se afla în vacanță, în Jamaica FOTO Adevărul
Un turist a murit în timp ce se afla în vacanță, în Jamaica FOTO Adevărul

Conform The Sun, acesta a încercat să bea toate cele 21 de cocktail-uri din meniul barului de la piscină. Timothy Southern era în vacanță cu sora lui, copiii și alte rude când tragedia a avut loc. Se întâmpla în mai 2022. Bărbatul de 57 de ani a murit în camera sa de hotel din Saint Ann, în ciuda eforturilor disperate ale familiei sale de a-l resuscita.

"Se sufoca întins pe spate. L-am pus într-o poziţie sigură şi am strigat după o ambulanţă. El scotea un gâlgâit. După ce l-am ridicat, a vărsat. Îi strigam numele, însă fără niciun răspuns. Când a sosit asistenta, am întrebat dacă a fost chemată o ambulanță și a spus nu", a declarat un membru al familiei, potrivit sursei citate.

Timothy Southern, din Staffordshire, a băut 12 cocktail-uri când s-a dus în camera sa de la Royal Decameron Club Caribbean , în Saint Ann.  

Ruda bărbatului a mai povestit cum bărbatul s-a stins sub ochii lor. "Poate că dacă ea( n.r: asistenta) ar fi știut ce face, poate că el ar fi acum în viaţă. Serviciile și tratamentul pe care le-a primit au fost dezgustătoare", a încheiat familia lui. 

Conform anchetatorilor, Timothy consumase deja foarte mult alcool în dimineața respectivă, când a întâlnit două turiste din Canada care încercau să finalizeze provocarea "21 de cocktail-uri" înainte de miezul nopții.

Un patolog din Kingston, Jamaica, a declarat cauza morții drept "gastroenterită acută din cauza consumului de alcool". Rapoartele toxicologice ar putea dura însă trei ani până la finalizare.

Un influencer chinez a murit după ce s-a filmat consumând șapte sticle de tărie

La sfârșitul lunii mai 2023, un influencer chinez a murit la scurt timp după ce a fost văzut consumând cantități excesive de alcool pe Douyin, versiunea chineză a TikTok.

Brother Three Thousand, aşa cum era el cunoscut în mediul online, a băut cel puțin șapte sticle de baijiu, o băutură distilată cu o concentraţie de alcool între 35 şi 60%, în timpul unui livestream.

El a fost găsit mort la 12 ore de la transmisiunea live, a informat presa chineză, citată de BBC. Bărbatul în vârstă de 34 de ani, al cărui nume de familie a fost dezvăluit drept Wang, s-a specializat în consumul de băuturi alcoolice chinezești în timpul transmisiunilor live. Baijiu este o băutură puternică, având până la 60% alcool.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite