O prezentatoare de televiziune a răspuns atacului unui invitat extremist: „Fie ne respectăm reciproc, fie interviul ia sfârşit aici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rima Karaki a oprit interviul cu un cleric care a tratat-o cu lips[ă de respect FOTO inquisitr.com
Rima Karaki a oprit interviul cu un cleric care a tratat-o cu lips[ă de respect FOTO inquisitr.com

O prezentatoare de televiziune care discuta cu un cleric extremist a pus brusc capăt discuţiei atunci când islamistul a jignit-o, spunându-i că este umilit să fie intervievat de o femeie.

Un islamist din Londra, Hani Al-Seba'i ignoră rugăminţile prezentatoarei libaneze Rima Karaki de a trata subiectul interviului fără să divagheze şi îi strigă acesteia să tacă. Răspunsul prezentatoarei a fost pe măsură, ea oprind interviul şi tăindu-i replicile extremistului, relatează „The Telegraph“.

Rima Karaki este prezentatoare la postul de televiziune libanez  Al-Jadeed. Ea îl intervieva pe clericul Al-Seba'i despre rapoartele privind creştinii care au început să se alăture grupării teroriste Statul Islamic. Clericul a început să facă un întreg istoric al implicării creştinilor în Orientul Mijlociu, însă prezentatoarea a încercat să-i transmită că nu este timp în emisiune pentru divagaţii.

„Dr. Al-Seba'i, să ne concentrăm pe prezent“, a încercat să sugereze Karaki, adăugând că timpul acordat interviului este limitat.

„Ascultă, să nu mă întrerupi. Eu o să răspund cum îmi place. Ce fel de comportament este acesta?“, a întrebat clericul. Atunci când Karaki a încercat să precizeze că nu este timp, Al-Seba'i şi-a pierdut cumpătul şi i-a strigat femeii: „Taci! Lasă-mă să vorbesc!“.

Este sub demnitatea mea să fiu intervievat de tine, o femeie care...“, a adăugat clericul înainte să-i fie tăiat sunetul. „Fie ne respectăm reciproc, fie conversaţia ia sfârşit“, conchide prezentatoarea, explicând de ce a luat sfârşit interviul.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite