O companie aeriană confundă o femeie de 101 ani cu un bebeluș. Care este motivul

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 101 ani continuă să fie confundată cu un bebeluș din cauza unei erori în sistemul de rezervări al unei companii aeriene.

American Airlines FOTO: Busines Insider
American Airlines FOTO: Busines Insider

Problema apare pentru că sistemele American Airlines se pare că nu pot calcula că Patricia s-a născut în 1922, și nu în 2022.

A fost amuzant că au crezut că sunt doar un copil mic și eu sunt o bătrână!”, a spus ea, potrivit bbc.com.

Dar centenara spune că ar dori ca defecțiunea să fie reparată, deoarece i-a cauzat unele probleme în trecut.

De exemplu, cu o ocazie, personalul aeroportului nu avea pregătit un mijloc de transport pentru ea în interiorul terminalului, deoarece așteptau un copil care trerbuia transportat.

Defecțiunea a avut loc atunci când Patricia zbura între Chicago și Marquette, Michigan - un zbor în care se afla și un reporter BBC.

Patricia zbura împreună cu fiica ei, Kris.

Fiica mea a făcut rezervarea online pentru bilet, iar computerul de la aeroport a crezut că data mea de naștere este 2022 și nu 1922”, mi-a spus ea.

Același lucru s-a întâmplat și anul trecut, iar ei așteptau de asemenea un copil și nu pe mine”.

Locul Patriciei a fost rezervat ca un bilet pentru adulți.

Dar se pare că sistemul informatic al aeroportului nu este capabil să proceseze o dată de naștere atât de îndepărtată în trecut - așa că, în loc de aceasta, a luat-o implicit pe una cu 100 de ani mai târziu.

Fosta asistentă medicală, care zboară în fiecare an pentru a-și vedea familia și pentru a scăpa de iernile friguroase, spune că, în ambele ocazii, personalul de la American Airlines a fost amabil și de ajutor, în ciuda confuziei.

Centenara spune că și-ar dori ca greșeala să fie reparată. La un zbor anterior, Patricia și fiica ei au așteptat în interiorul avionului după ce ceilalți pasageri plecaseră, deoarece personalul aeroportului nu a pregătit un scaun cu rotile pentru ea.

Ea spune că recunoașterea vârstei sale reale ar fi benefică și pentru Kris.

„Aș vrea să repare computerul, deoarece biata mea fiică a trebuit să ne care toate bagajele și îmbrăcămintea aproape un kilometru și jumătate de la o poartă la alta”, a spus ea.

Patricia a călătorit singură până la vârsta de 97 de ani, dar de atunci se bazează pe ajutorul familiei sale.

Am ceva probleme cu vederea acum, așa că nu aș vrea să o fac singură”, a spus ea.

Dar este convinsă că problemele IT nu o vor face să renunțe la zbor și spune că așteaptă cu nerăbdare următorul zbor din toamnă.

Până atunci va avea 102 ani - și poate că până atunci computerele companiei aeriene vor fi observat vârsta ei reală.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite