Menajeră torturată, înfometată şi ucisă de femeia pentru care lucra. Cântărea doar 24 de kilograme la momentul morţii. Ce pedeapsă a primit ucigaşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Singapore lucrează aproximativ
250.000 de menajere şi îngrijitoare, majoritatea din Indonezia, Myanmar şi
Filipine, iar cazurile de abuz nu sunt rare.
În Singapore lucrează aproximativ 250.000 de menajere şi îngrijitoare, majoritatea din Indonezia, Myanmar şi Filipine, iar cazurile de abuz nu sunt rare.

O femeie din Singapore a fost condamnată la 30 de ani de închisoare pentru înfometarea, torturarea şi uciderea menajerei sale din Myanmar, informează BBC.

Piang Ngaih Don, menajera de 24 de ani, din Myanmar, a fost nevoită să îndure un nivel ridicat de abuz în ultima lună de viaţă. Procurorii au spus că acţiunile lui Gaiyathiri Murugayan, în vârstă de 40 de ani, au fost „crude şi complet inumane", conform Digi24. 

Femeia şi-a recunoscut faptele, iar procurorii au acuzat-o de ucidere din culpă.

Judecătorul a spus că acesta a fost „unul dintre cele mai grave cazuri de omucidere din culpă" din Singapore, iar cuvintele nu pot descrie prin ce a trecut tânăra, care la momentul morţii sale, în 2016, cântărea doar 24 de kilograme.

Autopsia tinerei a arătat că Piang Ngaih Don a murit după ce creierul ei a fost lipsit de oxigen, fiind strangulată de mai multe ori.

Filmările de pe camerele de supraveghere instalate în casă arată o parte din abuzurile la care a fost supusă tânăra menajeră în ultima sa lună de viaţă, deseori fiind atacată de mai multe ori pe zi. Menajera ar fi fost arsă şi cu un fier de călcat încins.

Avocatul lui Gaiyathiri Murugayan a vrut să obţină o sentinţă de 8-9 ani de închisoare, susţinând că acuzata suferea de depresie şi o tulburare de personalitate obsesiv-compulsivă. 

Soţia unui poliţist singaporez şi-a torturat şi ucis în bătaie menajera birmană. Ultimele clipe ale femeii de doar 24 de kilograme, surprinse de camere

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite