Incident revoltător într-un avion: un pasager a urinat pe o femeie în timpul zborului

0
Publicat:

Situație revoltătoare într-un avion al companiei Air India, după ce un pasager băut a urinat pe o femeie, în timpul unui zbor de la New York la Delhi, informează Reuters. Ciudat este faptul că acesta nu a fost tras la răspundere.

Incidentul s-a petrecut în timpul unui zbor FOTO Shutterstock
Incidentul s-a petrecut în timpul unui zbor FOTO Shutterstock

Bărbatul care se afla în stare de ebrietate și-a desfăcut șlițul de la pantaloni și a urinat pe o femeie în vârstă care zbura la clasa Business, scrie NDTV. În momentul incidentului jenant luminile erau stinse.

Conform sursei citate, după ce și-a făcut nevoile, bărbatul a rămas parțial dezbrăcat și nu s-a mișcat din loc până când un alt pasager nu a intervenit. Imediat, femeia s-a plâns echipajului, spunând că hainele, pantofii și geanta ei sunt pline de urină. În această situație însoțitorii de bord i-au oferit un set de pijamale și papuci și i-au spus să se întoarcă la locul ei întrucât nu era alt scaun liber pe care să poată să i-l ofere.

Bărbatul este căutat de Poliție

După ce avionul a aterizat la Delhi, pasagerul cu pricina a fost lăsat să plece fără a fi tras la răspundere. Conform publicațiilor din India, bărbatul este acum căutat de Poliție.

Conduita companiei aeriene în cauză pare să fie una neprofesionistă și a dus la un eșec al sistemului”, a declarat Directoratul General al Aviației Civile (DGCA) din India. DGCA a mai acuzat și personalul companiei Air India implicat în incident de „lipsă de empatie”, potrivit Fortune.

Acesta nu este însă primul incident care se petrece în aeronavele Air India. Joi, compania a raportat o situație asemănătoare care a avut loc pe data de 6 decembrie. Atunci, în timpul unui zbor de la Paris la Delhi, un bărbat a urinat pe un scaun liber și pe pătura unui alt pasager. Bărbatul a fost reținut de poliție, dar a fost eliberat la scurt timp după ce a ajuns la o înțelegere cu victima și după ce și-a cerut scuze în scris.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite