Imagini incredibile cu o stewardesă și un pasager de la clasa business: „Ar trebui să le fie rușine“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile în care o stewardesă hrănește cu lingurița un pasager de la clasa business au stârnit un val uriaș de reacții. Internetul s-a împărțit în două după ce femeia a fost fimată dând să mănânce unui copil de 5 ani.

Totul s-a întâmplat în timpul unui zbor al companiei din Malayesia FOTO Shutterstock
Totul s-a întâmplat în timpul unui zbor al companiei din Malayesia FOTO Shutterstock

Videoclipul a fost postat pe Instagram de un afacerist american arată o însoțitoare de bord de pe o cursă Singapore Airlines (SIA) care îi hrănea copilul cu lingurița.  Imaginile au strâns peste 430.000 de aprecieri, dar și numeroase critici, scrie Insider, citat de Știrile ProTV.

Michael Rutherford, un antreprenor din Las Vegas, a declarat pentrusursa citată că videoclipul a fost filmat în timp ce călătorea la clasa business cu un zbor Singapore Airlines de la Los Angeles la Tokyo, pe 4 decembrie. El a spus căse afla alături der un prieten, fiica acestuia și fiul său de 5 ani.

Imaginile cu însoțitoarea stând ghemuită în fața fiului lui Rutherford, care stătea la clasa business, hrănindu-l cu lingurița. au declanșat și reacții negative.

Însoțitoarea de bord purta o mănușă sanitară pe o mână, fiind arătată ridicând ceva de mâncare și hrănindu-i băiatul cu lingurița.

"Ce ai face dacă ți s-ar întâmpla asta? Avem cel mai grozav zbor din toate timpurile și asta l-a făcut și mai perfect", a scris Rutherford în postare. , adăugând: „A fost minunat!!!!".

Părinții copilului au fost criticați

În timp ce mulți s-au arătat încântați de serviciile extraordinare ale companiei aeriene, unii internauți nu s-au sfiit să îl critice pe antreprenor,

"Servicii excelente, dar total inutile. Părinților ar trebui să le fie rușine de ei înșiși", a scris un alt utilizator.

O altă persoană a spus: Însoțitorii de zbor nu sunt babysitter. Sunt acolo pentru siguranța pasagerilor”.

„Omulețul își trăiește cea mai bună viață!” 

Alți oameni au sărit în apărarea omului de afaceri: "Atât de dulce. Probabil că ea mai degrabă îl hrănește decât să permită să facă mizerie hrănindu-l cine știe cine. Lasă-l să aibă momentul lui", a comentat un utilizator.

"Omulețul își trăiește cea mai bună viață! Felicitari minunatului însoțitor de zbor!!" a scris o altă persoană.

Rutherford a spus că însoțitoarea de bord s-a oferit să-i hrănească fiul cu lingura și că nu el i-a cerut să facă acest lucru.

Însoțitoarea de bord l-a întrebat dacă îl poate ajuta și i-a arătat atât de multă bunătate, ținându-l de mână, vorbind cu el și chiar hrănindu-l cu câteva îmbucături”, a spus Rutherford într-un e-mail.

Poziția companiei Singapore Airlines

Un purtător de cuvânt al SIA a declarat într-un e-mail că „au fost încântați să vadă serviciul cald pe care echipajul nostru de cabină îl oferă lui Michael și familiei sale”.

”Echipajul nostru de cabină urmează o pregătire extinsă despre cum să răspundă nevoilor diferitelor grupuri de clienți, inclusiv copii, vârstnici și persoane cu mobilitate dificilă”, a spus purtătorul de cuvânt.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite