Gafă: un concurs lansat de Malaysia Airlines le cere participanţilor să spună ce îşi doresc să facă înainte să moară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un concurs lansat de Malaysia Airlines le cere participanţilor să spună ce îşi doresc să facă înainte să moară FOTO Arhivă
Un concurs lansat de Malaysia Airlines le cere participanţilor să spună ce îşi doresc să facă înainte să moară FOTO Arhivă

Compania aeriană Malaysia Airlines, lovită recent de două tragedii aviatice, a lansat săptămâna trecută un concurs cel puţin bizar prin care le cere clienţilor săi să îşi realizeze „bucket list-ul”, adică lucrurile pe care ar vrea să le facă înainte să moară, informează publicaţia „Time”.

Astfel, cei care vor să câştige un bilet de avion gratuit sau o tabletă trebuie să menţioneze pe site-ul companiei dorinţele lor înainte să moară.

Demersul este mai degrabă o gafă a firmei Malaysia Airlines, deoarece pagina oficială a acestui concurs a fost ştearsă de pe site-ul companiei aeriene. Cu toate acestea, regulamentul concursului mai poate fi accesat aici.

Revista „Time” scrie că o strategie de marketing era aşteptată din partea Malaysia Airlines, firmă care a suferit în ultima perioadă daune de imagine, din cauza tragediilor aviatice în care au fost implicate zborurile MH17 şi MH370.

Cu toate acestea, numele concursului constituie o gafă imensă, mai notează jurnaliştii americani.

Potrivit enciclopediei britanice Merriam-Webster, „bucket list” defineşte „o listă de lucruri pe care cineva nu le-a făcut, dar vrea să le realizeze înainte să moară”.

Recent, compania Malaysia Airlines a anunţat că va concedia circa 6.000 de angajaţi, aproape o treime din personalul firmei, pentru a evita intrarea în faliment.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite