Cum arată soţia lui Kim Jong Un? A apărut din nou în public, după mai bine de cinci luni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video
Foto: captură video

Ri Sol Ju, soţia liderului nord-coreean Kim Jong Un, a apărut în public după mai bine de cinci luni în care nu a mai fost văzută. Ri Sol Ju s-a afişat alături de soţ la concertul de Anul Nou, susţinut la Mansudae Art Theatre, în capitala Coreei de Nord.

Ultima dată când soţia lui Kim Jung Un a fost văzută în public a fost pe 9 septembrie, anul trecut. Atunci a participat la comemorarea bunicului şi tatălui lui Kim Jong Un, consideraţi a fi părinţii fondatori ai Coreei de Nord.

În imaginile difuzate ieri, se poate observa cum cuplul prezidenţial din Coreea de Nord a fost primit cu aplauze furtunoase şi, pe alocuri, chiar lacrimi, de cei prezenţi la Mansudae Art Theatre. Kim Jong Un şi soţia sa au avut şi o scurtă sesiune foto cu artiştii care au urcat pe scenă.

Serviciul naţional de informaţii sud-coreean a informat parlamentul că aparent Ri Sol Ju nu a luat parte la activităţi în afara reşedinţei pentru a împiedica răspândirea COVID-19, dar „se joacă cu copiii" cuplului, transmite Reuters.

Intelligence-ul sud-coreean afirmă că Ri şi Kim au trei copii, însă nu se ştiu prea multe informaţii despre ei.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite