Cum arată hotelul de lux deținut de Cristiano Ronaldo în Maroc, locul în care s-a produs cutremurul devastator. Fotbalistul a investit 50 de milioane de euro

0
Publicat:

Zeci de clădiri au fost distruse din cauza cutremurului și oamenii și-au pierdut casele. Au căutat și au găsit adăpost în hotelul de lux pe care Cristiano Ronaldo îl deține în Marrakech.

Hotelul deschis în 2022, care a costat 50 de milioane de euro, a rezistat cutremurului, spre deosebire de unele dintre clădirile vechi din capitala Marocului, iar unii oameni au reușit să găsească acolo adăpost.

Suntem cu moralul la pământ, am început să căutăm zboruri, dar nu mai sunt acum. Am plătit o mie de euro pentru un bilet de avion, pentru un zbor de miercurea viitoare”, a declarat un turist.

„Hotelurile sunt distruse. A trebuit să venim în zona nouă din Marrakech, unde hotelurile sunt mai luxoase, ca să zic așa. Am reușit intrăm în hotelul lui Cristiano Ronaldo”, spune altcineva.

„Așteptăm. Am dormit toată noaptea pe stradă și la 7,00 ne-au spus că putem intra. Suntem la recepție alături de mulți oameni de diferite naționalități”, a spus o femeie din Maroc, citată de Marca.

Este cel mai mare cutremur din Maroc din ultimii 120 de ani.

Guvernul din Maroc a anunțat că numărul deceselor cauzate de cutremur a ajuns la 2012.

De asemenea, 2.059 de persoane au fost rănite grav.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite