Copiii minori ai lui Kadîrov, pe front în Ucraina: cum au fost filmați de liderul cecen VIDEO

0
Publicat:

Liderul cecen Ramzan Kadîrov susține că cei trei fii ai săi, care au vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au ajuns pe frontul din Ucraina și au participat la lupte, relatează Ukrainska Pravda.

Foto: Captura video
Foto: Captura video

"AKhmat, Eli și Adam au vizitat linia frontului, unde se dau lupte aprige cu naționaliștii ucraineni. După cum se cuvine războinicilor ceceni, ei s-au apucat imediat de treabă”, a susținut liderul cecen pe canalul său de Telegram.

Potrivit lui Kadîrov, cei trei fii ai săi, împreună cu Zamid Chalaev, comandantul Regimentului Special de Poliție Akhmat-Khadzhi Kadîrov, „s-au apropiat de pozițiile inamice și au asigurat foc de acoperire pentru soldații care înaintau”.

Akmat, Eli și Adam s-ar fi adresat și „șaitanilor vorbitori de cecenă” [n.r.spirite rele în islam] care luptă de partea Ucrainei, invitându-i să „apare pe front și să-și demonstreze angajamentul față de valorile europene în luptă”. 

Kadîov a mai susținut că fiii săi au căutat timp de câteva zile batalioanele ichkerian, ca membri a unei delegații din Republica Cecenă „și au vizitat locurile de desfășurare și pozițiile de primă linie ale forțelor cecene”.

"Cu toate acestea, așteptările lor nu erau destinate să devină realitate. Nepoții lui Akhmat-Khadzhi au rămas pe pozițiile lor până când au respins un alt contraatac al naziștilor", a adăugat Kadîrov.

El apublicat un videoclip care se presupune că demonstrează că Akmat, Eli și Adam au s-au luptat pe frontul din Ucraina, în imagini, cei trei băieți trag focuri de armă într-o pădure.

Într-un videoclip, fiii lui Kadîrov, îmbrăcați în uniformă militară, s-ar fi aflat în orașul Mariupol, unde oamenii legii ceceni le-au arătat trofeele capturate în timpul operațiunii militare speciale din Ucraina, conform publicației Caucasian Knot

Cei trei fii ai lui Ramzan Kadîrov ar fi oferit un interviu serviciul de presă al șefului Republicii Populare Donețk (RPD), care i-a oferit surorii lor Aishat Kadyrova un ordin după ce ar fin condus o delegație cecenă în Donbass.

Denis Pushilin, șeful RPD, a anunțat, de asemenea, pe canalul său Telegram că i-a acordat lui Aishat Kadyrova Ordinul Prieteniei pentru cooperare și ca semn de mulțumire pentru sprijinirea Donbass-ului, scrie, într-un alt articol Caucasian Knot.

Anterior Ramzan Kadîrov a declarat că își va trimite copiii minori pe front în Ucraina în octombrie, deoarece este timpul ca ei lupte. El a susținut că fiii săi au urmat pregătire militară de la o vârstă fragedă.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri