Caz şocant în India: bebeluş de patru luni, ucis de maimuţe sub ochii părinţilor. Cum s-a petrecut tragedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O maimuţă a ucis copilul, aruncându-l de pe acoperiş FOTO Shutterstock
O maimuţă a ucis copilul, aruncându-l de pe acoperiş FOTO Shutterstock

Un incident şocant a îngrozit comunitatea din satul indian Dunka. Săptămâna trecută, un  bebeluş de 4 luni a fost smuls din braţele părinţilor şi ucis sub ochii lor. O maimuţă l-a prins de picior şi l-a aruncat de pe acoperişul unei case din India.

Nirdesh Upadhyay, 25 de ani, stătea pe terasa casei sale cu trei etaje împreună cu soţia şi fiul lor. Nimic nu prevestea nenorocirea care avea să urmeze. Cei trei se bucurau de o seară liniştită de vineri, când mai multe maimuţe s-au urcat pe acoperiş şi i-au înconjurat, relatează The Sun.

După eforturi zadarnice de a îndepărta maimuţele, ei au fugit spre scări în încercarea de a scăpa de atacul primatelor. Nirdesh, care îşi ducea fiul în braţe, s-a împiedicat şi a scăpat copilul. Într-o clipă, înainte ca oricare dintre părinţi să poată reacţiona, una dintre maimuţe l-a prins pe băieţel de picior şi l-a aruncat de pe acoperiş.

Conform The Sun, tatăl a încercat imediat să-şi ridice copilul nou-născut însă nu a reuşit, în timp ce mama privea îngrozită toată scena. Cei doi au reuşit să intre înapoi în casă şi au coborât în fugă scările pentru a sări în ajutorul fiului lor, dar copilul ar fi murit pe loc, conform informaţiilor presei locale.

Tragedia este anchetată de autorităţile de la secţia de poliţie Shahi. Cazul înfricoşător a şocat părinţii din întreaga lume, deoarece, de-a lungul timpului, au mai fost înregistrate atacuri ale maimuţelor.  Un alt băieţel a fost ucis de de maimuţe, care l-au smuls de la mama lui în timp ce ea îl alăpta.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cine sunt spionii Moscovei la Bruxelles? Profilurile celor 19 aşa-zişi diplomaţi ruşi expulzaţi recent din Belgia

Strategia în trei acte prin care Vladimir Putin crede că va câştiga în Ucraina

 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite