Ambasada SUA din Moscova și-a avertizat cetățenii să evite concertele de acum 2 săptămâni: „Extremiștii au planuri iminente de atac”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasada Statelor Unite la Moscova i-a avertizat pe americani să evite să meargă la concerte la Moscova cu doar câteva săptămâni înainte ca un grup înarmat să lanseze un atac la un concert vineri.

Ambasada Statelor Unite la Moscova FOTO: ru.usembassy.gov
Ambasada Statelor Unite la Moscova FOTO: ru.usembassy.gov

Cu doar câteva săptămâni înainte pe 7 martie, Ambasada SUA a emis un avertisment prin care le-a spus americanilor să nu meargă la locurile de concerte.

„Ambasada monitorizează rapoartele conform cărora extremiștii au planuri iminente de a viza adunări mari la Moscova, pentru a include concerte, iar cetățenii americani ar trebui sfătuiți să evite adunările mari în următoarele 48 de ore”, se arată în alertă.

Alerta a îndemnat cetățenii americani să evite aglomerația, să monitorizeze mass-media locală pentru actualizări și să fie conștienți de împrejurimile pe timpul șederilor în Rusia. Este neclar ce a determinat avertismentul și dacă are legătură cu atacul de vineri. De asemenea, nu este cunoscut dacă la concert au fost prezenți americani.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite