„Acesta este sfârşitul, predaţi-vă acum!“ Mesajul lui Netanyahu către combatanții Hamas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a făcut duminică apel către combatanţii Hamas să depună armele în cel mai scurt timp, afirmând că în ultimele zile s-au înregistrat numeroase capitulări ce anunţă ''începutul sfârşitului'' pentru mişcarea islamistă palestiniană, transmite agenţia France Presse, potrivit Agerpres.

baza netanyahu 1 0 jpeg

''Ei depun armele şi se predau soldaţilor noştri eroici. Asta va mai dura. Războiul continuă, dar este începutul sfârşitului pentru Hamas'', a declarat şeful executivului israelian.

''Le spun teroriştilor Hamas: acesta este sfârşitul. Nu muriţi pentru (şeful mişcării din Gaza, Yahya) Sinwar. Predaţi-vă acum!'', a adăugat Netanyahu.

Atacul terorist brutal efectuat de comandouri ale Hamas pe 7 octombrie s-a soldat cu moartea a aproximativ 1.200 de persoane în sudul Israelului şi răpirea altor circa 240 care au fost duse în Fâşia Gaza. O parte din aceşti ostatici au fost eliberaţi în schimbul punerii în libertate a unor deţinuţi palestinieni din închisori israeliene.

Riposta armatei israeliene asupra poziţiilor teroriştilor Hamas din Gaza a condus la moartea a aproape 18.000 de oameni şi rănirea altor cel puţin 40.000, conform datelor furnizate de autorităţile din enclava palestiniană.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite