VIDEO Verişoara reginei Elisabeta, neimpresionată de naşterea „bebeluşului regal”: „Toată lumea face copii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Margaret Rhodes, verişoara de gradul întâi a reginei Elisabeta şi prietena ei apropiată, a declarat că nu este nerăbdătoare sau entuziasmată că prinţesa Kate Middleton va naşte un copil în curând.

Într-un interviu acordat pentru „CNN News”, femeia în vârstă de 88 de ani a spus că nu este încântată, în mod deosebit, de faptul că Middleton urmează să nască, spre surprinderea juranlistei Christiane Amanpour.

Fiind întrebată despre ce fel de viaţă va avea bebluşul, care va fi al treilea pentru ocuparea tronului, Margaret a răspuns că speră că va avea  „doar o viaţă fericită şi obişnuită, asemenea oricărui copil”, un lucru care a fost cu putinţă în cazul prinţesei Elizabeth de atunci şi prinţesei Margaret.

Rhodes a mai adăugat: „Pe vremea aceea, regele şi regina făceau nişte eforturi imense să păstreze copilăria intactă, să fie doar o perioadă în care să se joace şi să se bucure de viaţă”.

„Cred că au reuşit acest lucru foarte bine”, conchide ea.

 Verişoara reginei Elisabeta, neimpresionată de naşterea  „bebeluşului regal”: „Toată lumea face copii”

Citeşte mai multe despre naşterea „bebeluşului regal”:

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a născut. „Bebeluşul regal“ este urmaşul lui Vlad Ţepeş

După săptămâni în care lumea întreagă a aşteptat cu sufletul la gură fericitul eveniment, luni seară s-a anunţat naşterea primului copil al ducelui şi ducesei de Cambridge, al treilea în linia de descendenţă la tronul britanic şi, potrivit genealogilor francezi, urmaş al lui Vlad Ţepeş.

Bebeluşul prinţului William şi al ducesei de Cambridge s-a născut sub semnul zodiacal al leului

Bebeluşul regal, primul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Catherine, a venit pe lume, luni seară, sub semnul zodiacal al leului. Ducesa de Cambridge a născut un băieţei de 3,8 kilograme.

Cele mai interesante statistici legate de naşterile regale din Marea Britanie

Prinţul William şi soţia lui, Catherine Middleton, aşteaptă din moment în moment naşterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este, de luni dimineaţă, internată în spital şi se află în prima etapă de travaliu. În aşteptarea marelui eveniment, jurnaliştii CNN prezintă cele mai interesante numere, statistici şi informaţiile despre naşterile bebeluşilor regali din Marea Britanie.

Cum este anunţată naşterea unui „bebeluş regal”, potrivit tradiţiei din Marea Britanie

Anunţul viitorului moştenitor al Marii Britanii este o adevărată provocare pentru familia regală. Ce tradiţii va mai respecta Casa Regală, în condiţiile în care vestea naşterii poate fi răspândită în jurul lumii în doar câteva momente?

INFOGRAFIE Entuziasm general în aşteptarea bebeluşului regal. Care sunt cele mai vehiculate nume pentru moştenitorul tronului britanic

Pe măsură ce se apropie sorocul ducesei de Cambridge, Kate Middleton, presa din arhipelagul britanic şi din toată lumea aşteaptă răbdătoare în corturi, în faţa spitalului St. Mary din vestul Londrei, unde a venit pe lume şi prinţul William.

FOTO Membrii familiei regale, încântaţi că ducesa a născut un băiat

Kate Middleton a dat naştere, luni după amiază, unui băieţel perfect sănătos, care cantăreşte În jur de 3.700 kilograme. Prinţul William i-a fost alături soţiei în tot acest timp.

Copilăria şi educaţia în cadrul familiilor regale engleze

În trecut, copiii familiilor regale britanice, care erau crescuţi aproape în exclusivitate de guvernante, nu se întâlneau niciodată cu oameni simpli şi ăşi petreceau timpul studiind istorie, latină sau greacă. Recent, părinţii regali au încercat să îşi facă odraslele să se simtă mai „normale“, permitându-le să intre în contact cu persoane ale căror vieţi sunt mai puţin fericite.

FOTO Prinţul William, despre naşterea „bebeluşului regal“: „Nici nu putem fi mai fericiţi“

La scurt timp după naşterea „bebluşului regal“, marţi după amiază, prinţul William a declarat că familia este extrem de fericită.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite