Unitate militară din Tiraspol, lovită de o dronă kamikaze. Autoritățile din Chișinău: „Tentativă de a provoca frică și panică” VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dronă kamikaze a lovit duminică o unitate militară de la Tiraspol, potrivit presei ucrainene și din Republica Moldova.

Rămășițele dronei FOTO: X
Rămășițele dronei FOTO: X

UPDATE: ”Biroul politici de reintegrare a luat legătura cu celelalte autorități publice ale Republicii Moldova, iar în urma examinării imaginilor video și din schimbul de informații, comunicăm că incidentul în cauză este o tentativă de a provoca frică și panică în regiune. Tehnica militară din imagini nu funcționează de câțiva ani. Autoritățile de la Chișinău, aflate în contact cu partea ucraineană, nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene”, a transmis biroul de politici de reintegrare la solicitarea Adevărul.

O unitate militară din Tiraspol a fost ținta unui atac cu dronă kamikaze, potrivit unor imagini apărute pe canalele Telegram.

Din imagini se poate vedea rămășițele dronei. Deocamdată, nu au fost raportate pierderi de vieți omenești, dar în momentul impactului a avut loc o explozie, urmată de un incendiu, scrie deschide.md.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite