Un pilot Lufthansa a „desenat” pe cer un penis lung de 24 de kilometri după ce i s-a cerut să devieze avionul de la itinerariul stabilit

0
Publicat:

Un pilot Lufthansa a desenat pe cer un penis, lung de 24 de kilometri, după ce i s-a cerut să-și devieze zborul de la itinerariul stabilit în urma unui incendiu care avusese loc pe aeroportul Catania (Italia).

„Forma desenată de pilotul Lufthansa cu avionul FOTO palermo.repubblica.it
„Forma desenată de pilotul Lufthansa cu avionul FOTO palermo.repubblica.it

Pilotul zbura de la Frankfurt la Sicilia pe 28 iulie, dar i s-a cerut să aterizeze în Malta, potrivit site-ului de trafic aerian Flightradar24.

S-a spus că motivul ar fi o deviere de la destinația inițială a zborului, aeroportul Catania-Fontanarossa, unde un incendiu afectase terminalul principal pe 16 iulie pe fondul unui val de căldură istoric, a informat ziarul italian La Repubblica.

Datele Flightradar24 au arătat că, după ce a primit cererea de deviere, aeronava Lufthansa a zburat deasupra și pe lângă Catania, înainte de a petrece aproximativ 16 minute creând o buclă clar falică deasupra mării în largul coastei de est a Siciliei.

Avionul și-a continuat apoi zborul spre Malta, unde a aterizat aproximativ 35 de minute mai târziu, arată datele Flightradar24. Rămâne neclar dacă pilotul a trasat în mod intenționat forma amintită. Insider a întrebat Lufthansa despre acest lucru, dar compania aeriană a evitat să răspundă.

În schimb, un purtător de cuvânt a spus că vântul puternic a făcut imposibilă aterizarea pe aeroportul din Catania.

Acesta a adăugat: „De aceea, căpitanul a trebuit să zboare într-un cerc și s-a apropiat din nou de aeroport, dar fără succes. Apoi a zburat spre Malta, a alimentat și s-a apropiat de Catania dintr-o altă direcție".

Nu este prima dată când un pilot creează un model de zbor falic pe cer. La începutul anului, un elicopter al Forțelor Armate ale Maltei se pare că a făcut ocol pentru a desena un model similar peste Malta.

Și anul trecut, o aeronavă de realimentare a forțelor aeriene americane a părut să deseneze o formă de penis în apropierea unui oraș sirian unde Rusia are o bază navală, a raportat BuzzFeed News. Oficialii Forțelor Aeriene spun că a fost doar o coincidență.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite