Un bloc de trei etaje s-a prăbușit în Italia. Salvatorii caută victimele printre dărâmături

0
Publicat:

În orașul din provincia Napoli, o clădire cu trei etaje s-a prăbușit pe o stradă laterală din Corso Umberto I. Clădirea era locuită, dar nu se știe câte persoane se aflau înăuntru. Cel puțin doi copii sunt căutați.

Victimele sunt cautate printe dărâmături FOTO Profimedia
Victimele sunt cautate printe dărâmături FOTO Profimedia

Până acum, doi bărbați și o fată de 19 ani care locuia în clădirea prăbușită împreună cu mama ei (care nu se afla acasă în momentul prăbușirii) au fost scoși în viață. Tânăra are mai multe traumatisme și a fost transportată la spital. Și cei doi bărbați extrași în viață au fost, de asemenea, transportați la spital, dintre care unul ar fi mai grav.

Nu se știe câte persoane se aflau înăuntru, astfel că ar putea fi mai multe victime. Pompierii se află la fața locului cu cinci echipe. Echipele Usar, specialiștii în căutare și salvare printre dărâmături, au fost, de asemenea, activate. Un trecător și un copil, loviți de dărâmături, au fost salvați și tratați. Starea lor nu este îngrijorătoare.

Clădirea avea probleme

Clădirea prăbușită se află pe o stradă laterală din Corso Umberto I, în inima orașului Torre del Greco din Italia, scrie News Italy 24. Potrivit primelor constatări, în interior locuiau cinci familii. La fața locului se află și carabinierii. Traficul a fost blocat într-un perimetru larg în jurul zonei prăbușirii. Primarul din Torre del Greco, care se afla în afara orașului, se întoarce pentru a urmări operațiunile.

Vecinii spun că erau probleme la acea clădire. „Aici clădirile sunt foarte vechi, dar cea în cauză avea probleme, se știa”, au spus locuitorii din centrul istoric din Torre del Greco. O femeie care locuiește în vico Pizzo, la câteva zeci de metri de locul prăbușirii, a declarat că pe fațada clădirii prăbușite erau vizibile fisuri și alte semne de pericol.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite