Un avion Ryanair, forțat să aterizeze de urgență din cauza a doi tineri. Motivul i-a revoltat pe ceilalți pasageri: „Asta e tot ce au făcut?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion Ryanair care zbura pe ruta Manchester - Alicante, Spania, ar fi fost forțat să aterizeze de urgență dintr-un motiv neobişnuit. Doi dintre pasagerii aflaţi la bord au desfăcut în timpul zborului o sticlă de Disaronno, pe care o cumpăraseră de la duty-free, declanșând un incident major, relatează Mirror.

Avionul a aterizat la Barcelona, pentru a-i da jos pe cei doi pasageri, foto arhivă
Avionul a aterizat la Barcelona, pentru a-i da jos pe cei doi pasageri, foto arhivă

Cei doi bărbaţi au fost dați jos din avion după ce acesta a aterizat de urgență în Barcelona, deoarece încălcau regulile aeronavei. Odată ajunși acolo, ei au fost întâmpinați de dube cu forţe de ordine, iar pasagerii au fost indignați de măsurile drastice luate de personalul de zbor.

Imaginile postate pe reţelele de socializare arată cum pasagerii de la bord râd în timp ce o stewardesă pare să informeze gărzile de securitate cu privire la situația în desfășurare.

Bărbații pot fi văzuți adunându-și lucrurile în timp ce stewardesa îi privește peste umăr. Aceasta își pune mâinile în șolduri, nemulțumită, în timp ce unul dintre cei evacuaţi încearcă să-şi ia bagajul din compartimentul de deasupra capului. După ce greşeşte compatimentul, sub privirile mustrătoare ale însoţitoarei de bord, el poate fi văzut scoțând un rucsac albastru înainte de a fi escortat în afara avionului de către unul dintre agenții de securitate.

Pe filmuleţele postate în mediul virtual se aud şi comentariile celorlalţi pasageri din avionul companiei Ryanair

„Câteva pahare în plus, dar nu au făcut nimic”, spune unul dintre aceştia. O femeie poate fi auzită răspunzând: „Asta e tot ce au făcut? Mii de lire sterline doar pentru că au deschis o sticlă de Disaronno?”.

„Este ridicol. Zborul spre Alicante a fost oprit în Barcelona pentru că cineva a băut o sticlă de Disaronno. Minunat! Câte mașini de poliție sunt afară? Două şi o dubă specială. Doi băieți au băut o sticlă de Disaronno....”, comentează un alt pasager.

Înregistrarea a fost postată pe rețelele de socializare vineri (5 aprilie) de către utilizatoarea Sonia, care a primit peste 21.700 de aprecieri și peste 1.230 de comentarii din partea utilizatorilor de rețele sociale, care au rămas divizați.

O persoană a scris: „Stilul britanic!”. Un altul a spus: „Nu aveți voie să beți băuturi duty-free în avion. Un concept simplu de înțeles; nu vă supuneți însoțitorilor de bord. Niște idioți, mă refer la oamenii care comentează în video că nu au făcut nimic greșit”.

Şi comentariile au continuat să curgă pro şi contra măsurilor luate de personalul de la bordul zborului  spre Alicante.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite