Un autoturism Ferrari rar, evaluat la trei milioane de euro, distrus de un angajat în timp ce îl ducea la o expoziție

0
Publicat:

Un angajat al unui dealer de mașini de lux din Germania a produs un accident în timp ce ducea la o expoziție auto un Ferrari în valoare de 3 milioane de euro. Automobilul de lux a fost grav avariat.

FOTO: www.bild.de
FOTO: www.bild.de

Un angajat al dealerului de mașini de lux Mechatronik se îndrepta cu scumpa mașină clasică (în valoare de aproape trei milioane de euro) către "Motorworld" din Böblingen, la aproximativ 18 kilometri distanță.

La scurt timp, bijuteria nu mai era decât fier vechi. Bărbatul a dezmembrat Ferrari-ul de epocă într-un tunel, scrie bild.de.

S-a întâmplat în jurul orei 8 dimineața, în apropiere de Stuttgart - cu aproximativ 18 kilometri înainte de linia de sosire: Ferrari-ul s-a prăbușit brusc în mijlocul tunelului Engelberg dintr-un motiv încă neexplicat. Un purtător de cuvânt al poliției: "În prezent nu se știe dacă acest lucru s-a datorat unei defecțiuni tehnice sau unei viteze excesive."

Ferrari-ul F 40, vechi de aproximativ 34 de ani, s-a izbit cu toată forța de zid. Întreaga parte din față a vehiculului a fost smulsă în urma impactului.

Paramedicii s-au deplasat imediat la locul accidentului, care aparține tot de districtul Leonberg. Aceștia l-au dus pe șofer la o clinică. Purtătorul de cuvânt al Mecatronicii, Pascal Stephan, a declarat pentru BILD: "Șoferul a fost consultat la spital, nu este rănit. Acesta este cel mai important lucru!"

Acest Ferrari rar este un exemplar care este în prezent oferit spre vânzare pe internet. Prima înmatriculare: aprilie 1990, kilometraj: 21.100 kilometri. Preț de vânzare: 2.995.000 de euro.

"F40 este unul dintre cele cinci mari modele Ferrari", explică purtătorul de cuvânt Pascal Stephan. "Au fost produse doar 1315 exemplare din acest model. Câte mai există nu este clar. Este ultima mare capodoperă a lui Enzo Ferrari".

Compania speră acum că daunele suferite de Ferrari vor rămâne controlabile. Pascal Stephan: "Este vorba în principal de daune la caroserie."

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite