Soldați ruși, anihilați cu o dronă în timp ce încercau să debarce în regiunea Herson VIDEO

0
Publicat:

Înregistrarea video cu anihilarea unei unități de soldați ruși care au încercat să debarce în spatele liniilor a fost postată de Ministerul ucrainean al Apărării.

Dronă de luptă Bayraktar
Dronă de luptă Bayraktar

În imaginile filmate cu infraroșu se vede cum un grup de soldați ruși trag o șalupă la mal și au început să descarce echipamentele. În acel moment, sunt loviți de un proiectil și aruncați în aer.

„Închiderea sezonului estival în regiunea Herson s-a dovedit spectaculoasă pentru ruși. Ambarcațiunea de patrulă KS-701 a fost distrusă, șase ocupanți eliminați și alți doi răniți”, a comentat ministerul ucrainean imaginile pe care le-a postat pe X-Twitter.

Pentru a nu rămâne mai prejos, rușii au anunțat că au distrus patru ambarcațiuni de producție americană, care încercau să transporte soldați ucraineni spre peninsula Crimeea.

 „În noaptea de 4 septembrie, în nord-vestul Mării Negre, avioanele Flotei Mării Negre au distrus 4 ambarcațiuni americane de viteză «Willard Sea Force» cu trupe ale Forelor Armate ale Ucrainei, care se deplasau în direcția Capului Tarhankut, pe coasta Crimeei”, a scris ministerul rus al apărării pe canalaul său de Telegram.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite