Rusia poate scăpa de destrămare numai dacă îl va înlătura pe Putin de la conducere, susține șeful GUR

0
Publicat:

Rusia încă mai poate ieși din război fără a se destrăma. Pentru asta, dictatorul Vladimir Putin trebuie să fie înlăturat de la conducere. De această părere este directorul Serviciului de Informații Militare al Ucrainei, Kiril Budanov, citat de UNIAN.

Vladimir Putin în Piața Roșie din Moscova după anexarea regiunilor din Ukraina FOTO EPA-EFE
Vladimir Putin în Piața Roșie din Moscova după anexarea regiunilor din Ukraina FOTO EPA-EFE

”Rusia nu se poate opri acum, pentru că asta i-ar grăbi destrămarea și distrugerea. Rusia s-a lăsat strânsă la perete, dar este cale de scăpare. Pentru asta, trebuie să recunoască că totul a fost o greșeală, să revină la granițele din 1991 și să încerce să reia dialogul cu restul lumii. Acest lucru înseamnă automat schimbarea puterii”, a declarat Budanov.

Potrivit lui, unele procese de pregătire a înlăturării lui Putin de la conducere deja au loc.

”Dacă vorbim de concurență, nu este doar un candidat la postul de urmaș al lui Putin, dar câțiva. Despre unii apar informații în presă, despre alții - nu” a mai declarat șeful GUR.

Budanov consideră că transferul puterii poate avea urmări pozitive pentru Ucraina în anumite condiții.

Acest lucru va oferi Ucrainei un plus numai în cazul în care ei vor primi paradigma viziunii asupra lumii, vor dori să-și schimbe esența. Asta e prima condiție. A doua - vom trage concluzii despre ce a fost în acești ani și vom organiza corect viața noastră. În alte situații, nu se va schimba nimic” a conchis Budanov.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite