Românul care a străbătut Austria cu taxiul ca să-l bată pe rivalul său în dragoste: cât l-a costat cursa și ce a pățit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român în vârstă de 31 de ani care a vrut să se răzbune pe rivalul său în dragoste, în Austria, a ajuns să fie trimis în judecată pentru tentativă de omor pentru că a încercat să-l „anihileze” pe care i-a luat iubita, potrivit StiriDiaspora.

Poliție Austria. FOTO Shutterstock
Poliție Austria. FOTO Shutterstock

Incidentul pentru care a ajuns în fața unui tribunal din Graz, a avut loc în Stiria de Est, în luna octombrie a anului 2023.,

Românul a apelat la un taxi ca să ajungă la noul iubit al fostei sale partenere. Cursa, una lungă, l-a costat nu mai puțin de 900 de euro.

În drum spre destinație, românul și-a procurat un cuțit, apoi și-a continuat drumul spre locul confruntării.

A încercat să-și sugrume rivalul

Românul s-a apropiat cu cuțitul de cartierul muncitoresc în care se aflau rivalul și fosta sa iubită, dar a renunțat la arma albă înainte de confruntarea fizică cu acesta.

A urmat o altercație, iar în momentul în care femeia a încercat să intervină, a fost lovită și a căzut la pământ, potrivit Știri Diaspora.

Actualul iubit a îngenuncheat lângă ea, iar românul a profitat de poziția bărbatului și l-a sugrumat cu propria curea de la pantaloni. Muncitorii aflați în zonă au intervenit înainte  ca incidentul să se încheie cu o tragedie, potrivit Krone. 

Românul a spus că nu intenționa să atace pe noul iubit, ci să își recâștige partenera

Ajuns în fața magistraților sub acuzația de tentativă de omor, tânărul de 31 de ani a declarat că intenția sa nu a fost niciodată să-și omoare rivalul, ci doar s-o convingă pe fosta sa parteneră să meargă cu el înapoi în România.

Juriul a conchis că acțiunile românului au reprezentat o tentativă de vătămare corporală gravă intenționată, iar verdictul a fost de doi ani și jumătate de închisoare

Sentința nu este definitivă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite