Român de 63 ani, dispărut de trei zile la Londra, după ce uşile metroului s-au închis în faţa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Belea, românul care a dispărut la Londra în metrou FOTO The Independent
Vasile Belea, românul care a dispărut la Londra în metrou FOTO The Independent

Un român în vârstă de 63 de ani a dispărut la Londra de marţi, după ce uşile metroului s-au închis şi a rămas fără fiul său.

"The Independent" scrie despre cazul românului Vasile Belea, care trebuia să se întoarcă în România la finalul lui ianuarie, dar care a dispărut la Londra de trei zile, după ce uşile metroului s-au închis şi s-a despărţit de fiul său, care locuieşte în capitala Marii Britanii.

vasile belea londra

Potrivit lui Richard Owen, de la secţia de Persoane Dispărute din Sutton, Belea vorbeşte foarte puţină engleză, are părul alb, poartă blugi albaştri şi o jachetă de piele neagră. Incidentul s-a produs în Stockwell, în sudul Londrei. Poliţia suspectează că Vasile Belea a încercat să ia următorul metrou de pe linia Victoria LIne şi a vrut să se întoarcă în Hackbridge, Sutton, unde trăieşte fiul său.

Belea avea bani la el şi un card Oyster, dar nu avea niciun fel de medicament pentru artrita de care suferea. De asemenea, avea un iPhone, dar care nu avea nicio cartelă SIM.

Olimpia Belea, nora bătrânului a declarat pentru "The Daily Mail" că "Au schimbat linia de Nord cu linia Victoria la Stockwell. Soţul meu a intrat în metrou, uşile s-au închis, iar socrul meu a rămas afară".

image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite