Reacția Meta, imediat după ce serviciile sale Facebook și Instagram au fost afectate de o întrerupere globală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook și Instagram (dar și Threads, de asemenea afectată) au revenit online după o întrerupere care a durat aproximativ două ore. Problema de marți amintește de o întreruperea similară a Meta care a avut loc în 2021, potrivit The Verge.

Facebook și Instagram au fost afectate de o întrerupere globală. FOTO pixabay.com
Facebook și Instagram au fost afectate de o întrerupere globală. FOTO pixabay.com

Utilizatorii Facebook au fost deconectați de la conturile lor, în timp ce utilizatorii Instagram nu și-au putut reîmprospăta feed-urile, iar Threads a afișat un mesaj care spunea: „Ne pare rău, ceva nu a mers bine. Încercați din nou".

Pentru toate cele trei platforme, rapoartele de pe Downdetector au crescut rapid în timp ce NetBlocks, care urmărește rețelele, a remarcat impactul global al problemei. 

Meta a recunoscut imediat problema pe pagina sa : „Suntem conștienți de o problemă care afectează Facebook Login. Echipele noastre de ingineri caută în mod activ să rezolve problema cât mai repede posibil”.

Meta a fost afectată de o întrerupere globală. FOTO https://metastatus.com/facebook-login
Meta a fost afectată de o întrerupere globală. FOTO https://metastatus.com/facebook-login

Ulterior a apărut un anunț potrivit căruia Meta „își revine după o întrerupere anterioară care a afectat Facebook Login, iar serviciile sunt în curs de restabilire”.

Contactat pentru comentarii de către The Verge, Facebook a indicat o declarație pe care Andy Stone, șeful departamentului de comunicare al Meta, a postat-o pe X, principalul concurent al Threads, în care se spune că firma este „conștientă că oamenii au probleme cu accesarea serviciilor noastre”.

image

Problemele de marți amintesc de o întrerupere similară a Meta care a avut loc în 2021, când o problemă de configurare a dus la întreruperea accesului la Facebook, Instagram și WhatsApp timp de mai multe ore, potrivit The Verge.  

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite