Reacția Coca-Cola HBC Croația după ce mai multe persoane s-au îmbolnăvit din cauza sucului: „Este un incident izolat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coca-Cola HBC Croația a reacționat după știrea că cel puțin patru persoane s-au îmbolnăvit după ce au consumat băuturi produse de companie în cursul săptămânii trecute.

Coca Cola FOTO Pixabay
Coca Cola FOTO Pixabay

O persoană a fost spitalizată după ce a băut sâmbătă, într-o cafenea din Rijeka, un oraș din vestul Croației, Römerquelle, o apă minerală cu aromă. Alte trei persoane au fost spitalizate marți în capitala Zagreb, a declarat presei locale doctorul Rajko Ostojić, șeful departamentului de gastroenterologie de la spitalul KBC din Zagreb, scrie politico.eu.

Compania Coca-Cola HBC Croația a transmis că în cursul zilei de joi, 9 noiembrie, în urma testării complete a mai multor produse, Ministerul croat de Interne a declarat „că a identificat un singur incident izolat în Rijeka“ legat de o singură sticlă de Romerquelle Emotion afine și rodie.

„Salutăm claritatea pe care rezultatele testelor o vor aduce consumatorilor și clienților noștri din Croația după incertitudinea din ultimele zile și gândurile noastre se îndreaptă către persoana afectată. În interesul siguranței publice, prioritatea noastră din ultimele zile a fost să acordăm autorităților croate timpul necesar pentru a-și finaliza investigațiile și vom continua să cooperăm deschis și transparent cu autoritățile care analizează incidentul de la Rijeka. Respectăm cele mai înalte standarde de calitate pe fiecare piață în care activăm“, au transmis reprezentanții companiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite